söndag 17 januari 2016

Nytt år i lokalföreningarna

Tänkte att ni skulle få veta lite vad som händer i våra lokalföreningar så här nu när ett nytt år har börjat och vi är fulla med ny energi. Alla föreningarna är förvisso just nu fortfarande i planeringsstadier inför våren, men håll utkik så att du inte missar något. På föreningsmöten finns inga krav på att du ska vara medlem för att få delta.

Spelkontroll Stockholm:
Planerar för fullt inför hela vårterminen. Bland annat så kommer en träff med en före detta säkerhetschef som jobbar på casino cosmopol. Han kommer att bjudas in som gäst på första föreningsmötet. För närmre information om när det blir så håller man koll på Spelkontroll Stockholms facebooksida.

Spelkontroll Göteborg:
Föreningen är fortfarande i planeringsstadiet. Föreningsmöten kommer att ske mer spontant och kommer inte att bokas upp långt i förväg. Är man med i deras facebooksida så har man full koll på när och var nästa träff sker. En spontan fika med ett gött gäng är ett mysig avbrott i vardagen.

Spelkontroll Örebro:
Här dunkades det in ett föreningsmöte första helgen i januari och nästa föreningsmöte planeras till första helgen i februari. Det kommer att bli en spelkväll med brädspel. En repris från årets första föreningsmöte efter som det blev så lyckat. För mer information så håller man koll på deras facebooksida.

Känns det lite läskigt att bara dyka upp så kontakta någon av följande personer: Klicka här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar