torsdag 24 september 2015

Nu sparkar vi igång hösten

I och med att hösten är här på riktigt så är det även dags att sparka igång med en massa aktiviteter på Spelkontroll. Både för riksförbundet - RISK och för lokalföreningarna. Nedan följer de event och aktiviteter som är på gång det närmaste.

Spelkontroll Stockholm:
Föreningen kommer att kick-starta hösten med att arrangera ett dialogmöte med aktörer från ideell, offentlig och privat sektor för att nå ut med att vi finns. Vi ska även se över ett samarbete med en gymnasieskola för att arrangera ett tryggt lan, ett RISKfyllt lan. Föreningsmöte är planerat till senare under hösten.

Spelkontroll Göteborg:
Föreningsmöte den 26 september. De kommer att möta upp Spelkontroll Örebro i hemstaden. Det blir en heldag för den som vill där vi träffas, chillar och äter gott. För den som sedan är sugen på en kväll på Liseberg hakar på Spelkontroll Örebro. Uppsamling sker på Kungsportsplatsen 13:30.

Spelkontroll Örebro:
Föreningsmöte den 26 september. De kommer att åka ner och hälsa på Spelkontroll Göteborg. Tanken är att det blir en heldag, där vi träffas, chillar och äter gott. Vill man så finns det möjlighet till en helkväll på Liseberg efter det. Avfärd mot Göteborg sker 09:00 och beräknad hemfärd är 22:00.

Riksförbundet - RISK:
Förbundsråd som hålls den 9-11 oktober i Borås. Där kommer vi att prata om RISK tre spelpolitiska frågor, varför RISK som organisation finns, vad som är viktigt nu och vad vi ska göra i framtiden. Passar den som är engagerad inom ramen för Riksförbundet Spelkontroll (RISK) eller har intresse för att bli det. Vill man närvara så går man till anmälan här.

Ingen av aktiviteterna kräver att man är betalande medlem för att få vara med.
För mer information kring våra aktiviteter så tar man kontakt med någon av följande personer här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar